BWRT® SRBIJA

BWRT® SRBIJA | ONLINE TERAPIJA

BWRT®

BWRT® SRBIJA

BWRT® – BrainWorking Recursive Therapy®

 

bwrtlogosmallBWRT® skraćeno od BrainWorking Recursive Therapy®, model u psihologiji i psihoterapiji koji je kreirao profesionalni terapeut iz Velike Britanije, gospodin Terence Watts,MCGI u saradnji sa kliničkim psihologom Rafiq Lockhat.

BWRT® je psihoterapeutski modalitet sa izuzetno visokom stopom uspešnosti. Zovu je još terapijom budućeg doba. To je potpuno jedinstven i novi model psihologije i psihopatologije koji se uklapa u trenutno razumevanje i rezultate istraživanja neuronauke. U potpunosti poverljiva metoda koja ne zahteva da klijent otkrije svoje privatne informacije ili lične tajne svome terapeutu, a vrši se u potpuno svesnom stanju. Ova metoda ne koristi hipnozu – to je sasvim logičan i praktičan pristup, i sve što treba klijent da zna jeste da zna šta želi da promeni u svom životu da bi bila potpuno uspešna.

BrainWorking Recursive Therapy® je neverovatno pametna terapija, radi sa mozgom I zna kako mozak funkcioniše (zbog čega se I zove ‘Brain Working’). To možda zvuči složeno, ali način na koji BWRT radi je zapravo vrlo jasno I jednostavno.

BWRT® je moderna terapija zasnovana na neuronauci da zaustavi neprijatnu reakciju na situaciju u kojoj se osoba nađe, pre nego što  izazove probleme ili se uznemiri. Čak i duboke strahove i fobije, mogu se često rešiti u samo jednoj seansi sa kvalifikovanim praktičarom. Jedno od bitnih stvari o BWRT®-u  je to da nije neophodno za klijenta da razgovara o ličnim stvarima i tajnama.

BWRT® je terapija koja se fokusira na rešenje neželjene emocionalne reakcije I ponašanja. BWRT® je jedna od mojih omiljenih terapija koja znam da može doneti dugotrajne promene, brže nego bilo koja druga terapija koju sam iskusila , uključujući I hipnoterapiju.

BWRT® – ovo je vrlo moderana terapija koja zna kako da se nosi sa teretima koje nosi novo doba, za jednostavne strahove i fobije često su potrebne samo jedna ili nekoliko seansi

Samo registrovani sertifikovani praktičari mogu da pruže usluge BWRT® metode I moraju se pridržavati strogog etičkog kodeksa. Ja sam napredni 

  registrovani sertifikovani BrainWorking Recursive Therapy® praktičar, iz Beograda, za sada jedini BWRT® praktičar u regionu.

Više o meni klikom na link.

Trenutno držim online terapiju putem Skypa ili Zoom-a klijentima iz celog sveta, sve dok  govorite bilo koji jugoslovenski ili engleski jezik. Prve konsultacije su besplatne u vidu dopisivanja ili poziva u trajanju do 20 minuta kako bi razgovarali o tome kako mogu da Vam pomognem. Istražili bismo simptome i eventualne uzroke simptoma, I gde Vam ja savetujem najbolji metodu za rešavanje problema.

 

* Napomena: Rezultati od osobe do osobe mogu varirati.Nikada ne postavljam dijagnozu, ne prepisujem lekove, samo pomazem da postignete ciljeve koje ste vi sami sebi postavili.

* Posetite zvaničnu internet stranicu Instituta: www.bwrt.org

S poštovanjem,

Jasmina Nikolić,

psihoterapijski savetnik pod supervizijom, BWRT® napredni registrovani praktičar, praktičar i zvanični trener Duboke Hipnoze, osnivački član BBRS (British BrainWorking Research Society)  kao i registrovani član The Terence Watts BWRT Institute.

Rekli su o BWRT®-u

Divna žena, puno mi je pomogla.

Online terapija BWRT® SRBIJA

Andrijana

BWRT je fantasticna i brza metoda. Imala sam srece da radim sa Jasminom ovu novu i zanimljivu motodu i zaista sam prezadovoljna. Toplo je preporucujem svima!

Online terapija BWRT® SRBIJA

Jovanka

Nakon svake seanse osećam mir, sreću i radost!

Online terapija BWRT® SRBIJA

Dragana

Prvi put sam se susrela sa BWRT -om pre par meseci.Duze od 10 godina patim od anksioznosti,panicnog poremecaja i agorafobiju.Uz ovu terapiju i Jasminu Nikolic uspela sam da se osecam slobodno,srecno,korisno,lepo ..Svima preporucujem da probaju.Uz poverenje uspeh je neminovan.

Online terapija BWRT® SRBIJA

Maja