BWRT® SRBIJA

BWRT®

BrainWorking Recursive Therapy®

 

BWRT® skraćeno od BrainWorking Recursive Therapy®, model u psihologiji i psihoterapiji koji je kreirao profesionalni terapeut iz Velike Britanije, gospodin Terence Watts,MCGI u saradnji sa kliničkim psihologom Rafiq Lockhat.

BWRT® je psihoterapeutski modalitet sa izuzetno visokom stopom uspešnosti. Zovu je još terapijom budućeg doba. To je potpuno jedinstven i novi model psihologije i psihopatologije koji se uklapa u trenutno razumevanje i rezultate istraživanja neuronauke. U potpunosti poverljiva metoda koja ne zahteva da klijent otkrije svoje privatne informacije ili lične tajne svome terapeutu, a vrši se u potpuno svesnom stanju. Ova metoda ne koristi hipnozu – to je sasvim logičan i praktičan pristup, i sve što treba klijent da zna jeste da zna šta želi da promeni u svom životu da bi bila potpuno uspešna.

BrainWorking Recursive Therapy® je neverovatno pametna terapija, I radi sa mozgom I kako mozak funkcioniše (zbog čega se I zove ‘Brain Working’). To možda zvuči složeno, ali način na koji BWRT radi je zapravo vrlo jasno I jednostavno.

BWRT® je moderna terapija zasnovana na neuronauci da zaustavi neprijatnu reakciju na situaciju u kojoj se osoba nađe, pre nego što  izazove probleme ili se uznemiri. Čak i duboke strahove i fobije, mogu se često rešiti u samo jednoj seansi sa kvalifikovanim praktičarom. Jedno od bitnih stvari o BWRT®-u  je to da nije neophodno za klijenta da razgovara o ličnim stvarima i tajnama.

BWRT® je terapija koja se fokusira na rešenje neželjene emocionalne reakcije I ponašanja. BWRT® je jedna od mojih omiljenih terapija koja znam da može doneti dogotrajne promene, brže nego bilo koja druga terapija koju sam iskusila , uključujući I hipnoterapiju.

BWRT® – ovo je vrlo moderana terapija, za jednostavne strahove i fobije često su potrebne samo jedna ili nekoliko seansi.

Samo registrovani sertifikovani praktičari mogu da pruže usluge BWRT® metode I moraju se pridržavati strogog etičkog kodeksa. Ja sam napredni 

  registrovani sertifikovani BrainWorking Recursive Therapy® praktičar, iz Beograda, za sada jedini BWRT® praktičar u regionu.

Trenutno držim online terapiju putem Skypa ili Zoom-a klijentima iz celog sveta, sve dok  govorite bilo koji jugoslovenski ili engleski jezik. Prve konsultacije su besplatne u vidu dopisivanja ili poziva u trajanju do 20 minuta kako bi razgovarali o tome kako mogu da Vam pomognem. Istražili bismo simptome i eventualne uzroke simptoma, I gde Vam ja savetujem najbolji metodu za rešavanje problema.

 

* Napomena: Rezultati od osobe do osobe mogu varirati.Nikada ne postavljam dijagnozu, ne prepisujem lekove, samo pomazem da postignete ciljeve koje ste vi sami sebi postavili.

* Posetite zvaničnu internet stranicu Instituta: www.bwrt.org

S poštovanjem,

Jasmina Nikolić,

psihoterapeut pod supervizijom,BWRT® napredni registrovani praktičar, praktičar i zvanični trener Duboke Hipnoze, osnivački I registrovani član BBRS (British BrainWorking Research Society).

Rekli su o BWRT®-u