BrainWorking Recursive Therapy®

 

BWRT LOGOBWRT® skraćeno od BrainWorking Recursive Therapy®, model u psihologiji i psihoterapiji koji je kreirao profesionalni terapeut iz Velike Britanije, gospodin Terence Watts,MCGI.

BWRT® je psihoterapeutska metoda sa izuzetno visokom stopom uspešnosti. Zovu je još terapijom budućeg doba. To je potpuno jedinstven i nov model psihologije i psihopatologije koji se uklapa u trenutno razumevanje i rezultate istraživanja neuronauke. U potpunosti poverljiva metoda koja ne zahteva da klijent otkrije svoje privatne informacije ili lične tajne svome terapeutu, a vrši se u potpuno svesnom stanju. Ova metoda ne koristi hipnozu – to je sasvim logičan i praktičan pristup, i sve što treba klijent da zna jeste da zna šta želi da promeni u svom životu da bi bila potpuno uspešna.

BrainWorking Recursive Therapy® je neverovatno pametna terapija, I radi sa mozgom I kako mozak funkcioniše (zbog čega se I zove ‘Brain Working’). To možda zvuči složeno, ali način na koji bwrt radi je zapravo vrlo jasno I jednostavno.

BWRT® je moderna terapija zasnovana na neuronauci da zaustavi neprijatnu ili negativnu reakciju na situaciju u kojoj se osoba nađe, pre nego što  izazove probleme ili se uznemiri. Čak i duboke strahove i fobije, mogu se često rešiti u samo jednoj seansi sa kvalifikovanim praktičarom. Jedno od bitnih stvari o BWRT®-u  je to da nije neophodno za klijenta da razgovara o ličnim stvarima i tajnama.

BWRT® je terapija koja se fokusira na rešenje neželjene emocionalne reakcije I ponašanja. BWRT® je jedna od mojih omiljenih terapija koja znam da može doneti dogotrajne promene, brže nego bilo koja druga terapija koju sam iskusila , uključujući I hipnoterapiju.

BWRT® – ovo je vrlo moderana terapija, za jednostavne strahove i fobije često su potrebne samo jedna ili nekoliko seansi.

 

Samo registrovani sertifikovani praktičari mogu da pruže usluge BWRT® metode I moraju se pridržavati strogog etičkog kodeksa. Ja sam registrovani sertifikovani BrainWorking Recursive Therapy® praktičar, iz Beograda, za sada jedini BWRT® praktičar u regionu.

Trenutno sam u mogućnosti da pružim ovu fantastičnu metodu I putem Skypa klijentima iz celog sveta, sve dok  govorite srpski ili engleski jezik.Prve konsultacije su besplatne u trajanju od 30 minuta preko telefona ili Skypa kako bi razgovarali o tome kako mogu da Vam pomognem. Gde bismo istražili simptome i eventualne uzroke simptome, I gde Vam ja savetujem najbolji metodu za rešavanje problema.

 

* Napomena: Rezultati od osobe do osobe mogu varirati.Nikada ne postavljam dijagnozu, ne prepisujem lekove, samo pomazem da postignete ciljeve koje ste vi sami sebi postavili.
* Posetite zvaničnu internet stranicu Instituta: www.bwrt.org

 S poštovanjem,

Jasmina Nikolić,

psihoterapeut pod supervizijom, hipnoterapeut, hipnoanalitičar, praktičar i zvanični trener Duboke Hipnoze, BWRT registrovani praktičar, osnivački član BBRS kao I registrovani praktičar BBRS (British BrainWorking Research Society).

Prati me na Facebook-u

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error